Šta je dentalni turizam?

Najjednostavnije rečeno, dentalni turizam predstavlja savršen spoj lepog i korisnog. Dentalni ili stomatološki turizam jeste jedna grada sveobuhvatnog medicinskog turizma koji se zasniva na praksi putovanja u inostranstvo zarad podvrgavanja nekoj medicinskoj proceduri.

Ovaj spoj lepog i korisnog predstavlja kombinaciju stomatoloških usluga i procedura koje su pacijentu potrebne i putovanja na atraktivne turističke destinacije – u okviru iste sume novca.

Dentalni turizam pruža pacijentima da na brz, efikasan i povoljan način dođu do savršenog osmeha. 

Turisti iz najrazvijenijih zemalja sveta često se upućuju na ovu vrstu dentalnih putovanja jer im ona omogućuju da za stomatološke usluge koje obave u zemljama poput Srbije, uštede i do 60% od sume koju bi za iste intervencije morali da izdvoje u zemlji iz koje dolaze.

Ušteda novca, međutim, kada je u pitanju dentalni turizam, nikako se ne dešava nauštrb kvaliteta samih intervencija. Turistima koji se odluče za dentalno putovanje na raspolaganju su vrhunski stručnjaci iz oblasti stomatologije koji pri procedurama koje obavljaju koriste najkvalitetnije materijale uz primenu najsavremenijih zubarskih metoda. Savršeni stomatološki rezultati kao i nove uspomene sa putovanja koje se pamte ceo život, krajnji su ishod dentalnog turizma.

Dentalni turizam u Smile Time ordinaciji

 

U našoj ordinaciji nudimo sve vrste stomatoloških usluga u okviru paketa dentalnog turizma. Bilo da je u pitanju zamena plombi, popravka zuba, lečenje zuba, ugradnja zubnih implanata, oralna hirurgija, izrada proteza, izbeljivanje zuba, pregled parodontologa ili nešto drugo, u Smile Time ordinaciji pružićemo Vam apsolutnu posvećenost Vašem slučaju, vrhunski profesionalizam, prijatnu atmosferu i na kraju – savršeno blistav novi osmeh.

Kada su u pitanju komplikovanije procedure poput oralno-hirurških zahvata, Smile Time obezbeđuje pacijentima sve što je neophodno da završe pod jednim krovom. Tako se samo snimanje zuba obavlja unutar ordinacije, a snimak je odmah spreman za analizu stručnjaka koji zatim prave plan prikladne terapije u zavisnosti od slučaja do slučaja. 

Korišćenjem lokalne anestezije obezbeđujemo svim pacijentima da sve vrste stomatoloških intervencija prođu bez bola.

Novi Sad

Šta sve obuhvata dentalni turizam u našoj ordinacij?

Krevet Ikonica
  • besplatan apartmantski smeštaj u centru grada
  • osoblje koje Vam je dostupno 24 h dnevno
Automobil Ikonica
  • transport – od ili do aerodroma, železničke ili autobuske stanice
Sat Ikonica
  • lokalni broj kako bismo u svakom momentu mogli da stupimo u kontakt
  • vodiča, ukoliko je to pacijentu potrebno

Trudimo se da dolazak u Novi Sad svim pacijentima bude prijatno, zabavno i korisno iskustvo. Cilj nam je da iz našeg grada, države i ordinacije u svoja matična prebivališta odu noseći samo lepe utiske, potpuno zadovoljni kako ugođajem, tako i rezultatima.

Zakažite pregled danas

 

 

Smile Time beli logo

© Copyright Smile Time 2020