Kada zub zaboli, svaki trenutak se čini kao večnost. Zbog toga je veoma bitno što pre obaviti pregled i pronaći uzrok bola. 

Nebrojeno puta smo imali priliku da se uverimo u to da zub uvek može da zaboli, bez obzira na to da li je u pitanju radni ili neradni dan. Upravo zbog toga što zubobolja nema radno vreme i što je sasvim svejedno da li je ponedeljak ili nedelja, u našoj ordinaciji postoje dežurstva vikendom.  

Po potrebi, imamo i dežurnog oralnog hirurga koji će doći u ordinaciju ukoliko je potrebno odraditi neku oralno-hirurško proceduru poput incizije apscesa ili komplikovanog vađenja zuba. 

Sve intervencije obavljene tokom dežurstva vikendom naplaćuju se po redovnim cenama koje važe i tokom radnih dana u Smile Time ordinaciji.

Hitni slučajevi

U kojim sve slučajevima možete doći u Smile Time ordinaciju vikendom?

Bez obzira na to da li vas muče bol, otok, ispala plomba, zub koji je potrebno izvaditi ili je u pitanju neka komplikovanija intervencija, vrata Smile Time ordinacije otvorena su svima kojima je pomoć neophodna.

U okviru našeg Smile Time tima imamo stručnog i iskusnog oralnog hirurga, tako da se i najkomplikovanije intervencije, kao i sve vrste oralnih operacija, mogu obaviti i vikendom. Kao i tokom radnih dana, i u ovim slučajevima sve vrste oralno-hirurških intervencija obavljaju se na potpuno bezbolan način uz pomoć lokalne anestezije.

Ukoliko vas zub zaboli tokom vikenda, nema potrebe da bol trpite danima i rizikujete da se situacija nepotrebno zakomplikuje jer je u Smile Time ordinaciji rešenje za vaš problem dostupno odmah.

Za pacijente koji su zauzeti radnim danima

U našoj ordinaciji mislimo i na one koji zbog svog posla, obaveza ili načina života radnim danima ne uspevaju da pronađu vreme za posetu zubaru. Svi oni i vikendom mogu doći u Smile Time ordinaciju, posvetiti se zdravlju svog osmeha i odraditi bilo koju intervenciju koja im je neophodna.

Dr Jelena Filipović

Dijagnostika vikendom

 

Za rešavanje nekih stomatoloških slučajeva neophodno je odraditi dijagnostiku i snimiti zub koji zadaje probleme pacijentu. Bez detaljne i pravilno odrađene dijagnostike, u nekim slučajevima je nemoguće izvesti intervenciju i rešiti slučaj.

Smile Time ordinacija opremljena je po vrhunskim standardima i unutar same ordinacije moguće je snimiti zub, nakon čega je snimak odmah dosupan za obavljanje detaljne dijagnostike, pregled i analizu slučaja. 

Dakle, ukoliko vas zub zaboli tokom subote ili nedelje, nema potrebe da brinete ili očajavate, pozovite nas i dođite u Smile Time ordinaciju da rešimo problem, uklonimo bol a Vama vratimo osmeh na lice.

Smile Time beli logo

© Copyright Smile Time 2019 | Designed and developed by Play Media