Popravka

Bezbolna popravka zuba u Novom Sadu, u našoj ordinaciji, vršimo dugi niz godina. Primena savremenih tehnika uz dugogodišnje iskustvo naših stomatologa, pruža pacijentima vrhunsku uslugu.

 

Popravka zuba plombiranjem

Koristi se kako bi se popravio zub zahvaćen karijesom ili da se poboljša oblik i izgled zuba koji je promenjen usled erozivnih faktora (klinaste erozije u predelu vrata zuba, odlomljene ivice, nekvalitetni zubi).

U današnje vreme kada je estetika važan faktor, plombe za zube moraju da zadovoljavaju i njene najviše standarde, tako da popravka zuba mora da zadrži prirodni izgled istog.

Bele plombe

Kompozitne plombe koriste se da bi vratile zubu funkciju, integritet i morfologiju nastalu usled oštećenja karijesom, prelomom ili drugim oštećenjima. Bele plombe vezuju se direktno za površinu zuba štiteći ga od daljeg loma. Ove plombe su se znatno usavršile, da su skoro u potpunosti potisnuli upotrebu amalgama („sive plombe“).

U ordinaciji Smile Time koriste se najsavremeniji estetski materijali za zubne plombe, koji u potpunosti zadovoljavaju mehaničke i estetske kriterijume. Intervencija se izvodi u jednoj poseti uz primenu lokalne anestezije tako da je zahvat potpuno bezbolan.

Popravka Zuba
Smile Time beli logo

© Copyright Smile Time 2020-2023