Smile Time ordinacija nudi sve usluge neophodne za zdravlje i lepotu vaših usta, ali i više od toga. Kod nas možete pronaći niz tretmana, od onih neophodnih za pravilno funkcionisanje i zdravlje vaših usta poput plombiranja, zubnih implanata, skidanja kamenca i poliranja, preko izrade zubnih proteza, oralne hirurgije, protetskih radova i lečenja parodontopatije, sve do estetskih usluga poput izbeljivanja zuba i hijaluronskih filera.

Vreme je za Vaš savršen osmeh!

Zubni implanti

Implantati su efikasna i sigurna rešenja kada nedostaje jedan ili više zuba. Pored toga što omogućavaju lepši osmeh, lakši govor i žvakanje, implantati sprečavaju loš profil lica (starački izgled lica) koji nastaje usled gubitka – resorpcije koštane mase u vilici. Zubni implanti sprečavaju gubitak kosti zbog prenosa sila žvakanja na kost.

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikovanjem i lečenjem stanja u ustima koji zahtevaju hiruršku intervenciju. Oblasti kojima se oralna hirurgija bavi su vađenje zuba, resekcija (apikotomija) korena zuba, frenektomija i nivelacija alveolarnog grebena

Protetika

Kombinovani radovi rade se kod pacijenata koji nemaju dovoljno prirodnih zuba da bi im se mogao uraditi most ili u slučaju da ugradnja zubnog implantata nije moguća. Na postojećim zubima napravi se most koji na sebi ima delove za oslanjanje i stabilizaciju proteze (atečmeni).

Popravka zuba

Plombiranje zuba se koristi kako bi se popravio zub zahvaćen karijesom, ili da se poboljša oblik i izgled zuba koji je promenjen usled erozivnih faktora (klinaste erozije u predelu vrata zuba, odlomljene ivice, nekvalitetni zubi).

Lečenje zuba

Infekcija zuba se neće izlečiti sama od sebe. Neophodna je intervencija stomatologa. Osim toga što je većina infekcija jako bolna, nelečen zub je izvor mikroorganizama koji putem cirkulacije dospevaju u sve delove organizma uzrokujući različite bolesti kojima se najčešće ne može pronaći uzrok.

Parodontologija

Parodontopatija je oboljenje koje dovodi do razgradnje kosti i tkiva koji drže zube u vilici. Kada su te strukture zahvaćene, tkivo je nemoguće u potpunosti obnoviti. Pravilnim lečenjem bolest je moguće zaustaviti. Retko je parodontopatija lokalizovana na jednom zubu, uglavnom su zahvaćeni svi ili većina zuba.

Estetika lica

Hijaluron je prirodni sastojak naše kože koji joj daje tonus i volumen, održava je gipkom i svežom. Popunjavanje bora hijaluronskim filerima, kojima se nadoknađuje nedostatak hijaluronske kiseline u tkivu, bezbolna je i neinvazivna metoda vraćanja mladolikog i svežeg izgleda kože i kontura lica.

Dijagnostika

Da bi stomatološki tretman bio uspešan, pre samog početka tretmana neophodno je pravilno odraditi dijagnostiku početnog stanja. U Smile Time ordinaciji pomoću RTG aparata i aparata za ispitivanje kvaliteta zuba moguće je sveobuhvatno dijagnostifikovati početno stanje zuba i usmeriti terapiju u pravom smeru kako bi pacijenti dobili željene rezultate.

Ikonica Osmeh

Kvalitet, stručnost i pouzdanost

Svi članovi Smile Time tima su vrhunski profesionalci, stručno obučeni i obrazovani da pružaju usluge visokog kvaliteta. Od 2012. godine naši pacijenti nam konstantno ukazuju poverenje a mi im uzvraćamo svojim profesionalnim radom i besprekornim rezultatima.

Ikonica Stomatolog

Potpuno bezbolni zahvati

Zahvaljujući savremenim metodama i upotrebom najkvalitetnijih anestezija, čak i najkomplikovaniji zahvati u Smile Time ordinaciji protiču bez imalo bola. Rešite se straha od zubara posetom naše ordinacije i uverite se da zubarske intervencije ne moraju da vas plaše jer su kod nas one potpuno bezbolne.

Ikonica Svet

Ljubazno osoblje

U našoj ordinaciji je uvek pravo vreme za osmeh! Kako za Vaš, tako i za naš. Osoblje Smile Time ordinacije se svakodnevno trudi da, osim svog profesionalnog rada, pacijentima pruži i prijatan ugođaj i podršku kako prilikom samog dolaska, tako i prilikom vršenja različitih intervencija.

Smile Time beli logo

© Copyright Smile Time 2020-2023