O nama – Smile Time Novi Sad

O nama – Smile Time

 


Stomatološka ordinacija Smile Time nalazi se na naselju Grbavica u Novom Sadu, na raskrsnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića. Ulaz u ordinaciju je iz Miše Dimitrijevića na broju 1, na prvom spratu. Dostupna je svojim pacijentima od ponedeljka do petka 09:00 – 21:00 h, a subotom i nedeljom po dogovoru.

Osnovana je 2012. godine sa idejom da svojim pacijentima pruža vrhunsku i profesionalnu uslugu uz pristupačne cene. Kvalitet, stručnost i pouzdanost su vrednosti oko kojih ne pravimo kompromise. Ukazano poverenje naših brojnih pacijenata nam je dovoljan dokaz da se nalazimo na pravom putu. Njihov osmeh takođe.

Svesni smo da je strah jedan od glavnih razloga zbog kojeg ljudi izbegavaju da posete zubara. Kod nas straha nema! Zahvaljujući savremenim metodama i upotrebom najboljih anestezija, čak i najkomplikovaniji zahvati su potpuno bezbolni. Dođite i sami se uverite zbog čega je ordinacija Smile Time mesto osmeha, a ne straha.

Vi i Vaš osmeh ste nam na prvom mestu! To je razlog zboge čega u našoj ordinaciji koristimo isključivo najkvalitetnije uređaje i materijale poznatih svetskih proizvođača, čime postižemo ne samo visoku estetiku nego i dugotrajnost naših usluga

zubar novi sadZahvaljujući našem iskustvu i stručnosti, u stanju smo da na uspešan i efikasan način rešimo praktično sve Vaše stomatološke probleme. Odlikujemo se širokom lepezom usluga koje nudimo našim pacijentima u zavisnosti od realne potrebe i dijagnoze. Kod nas možete biti sigurni da ćemo Vam preporučiti samo ono što je najbolje za Vaše zdravlje – od dijagnostike i preventive, preko konzervativne stomatologije i protetike, do najkomplikovanijih hirurških zahvata.

Upravo je ordinacija Smile Time pravi izbor pacijenata kojima su neophodne zahtevne stomatološke intervencije. Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa najboljim stručnjacima i univerzitetskim profesorima, kod nas možete efikasno i blagovremeno otkloniti i najkomplikovanije probleme. 

Poznati smo i van granica naše zemlje, tako da i pacijenti sa stranim zdravstvenim osiguranjem mogu lako i bez komplikovanih procedura da iskoriste naše usluge.

Uvek je pravo vreme za lep i zdrav osmeh. Mi znamo kako, a Vi sada znate gde. Vidimo se u ordinaciji Smile Time – mestu Vašeg savršenog osmeha.