Stomatološka ordinacija Smile Time je osnovana 2012. godine. 

Smile Time ordinacija se vodi idejom da svojim pacijentima pruža vrhunsku i profesionalnu uslugu uz pristupačne cene. Kvalitet, stručnost i pouzdanost su vrednosti oko kojih ne pravimo kompromise. Ukazano poverenje i preporuke naših klijenata su nam smernica i pokazatelj da se nalazimo na pravom putu. Osmesi naših klijenata su nam najlepša reklama.

Ikonica Osmeh

Savršen osmeh bez straha

Svesni smo da je strah od bolnih popravki i intervencija jedan od glavnih razloga zbog kojeg ljudi izbegavaju da posete zubara. Kod nas straha nema! Zahvaljujući savremenim metodama i upotrebom najboljih anestezija, čak i najkomplikovaniji zahvati su potpuno bezbolni. Dođite i sami se uverite zbog čega je ordinacija Smile Time mesto osmeha, a ne straha.

Ikonica Svet

Porazgovarajte sa nama

Ukoliko imate bilo kakvu brigu, nedoumicu u vezi sa tretmanom koji Vam je preporučen, rado ćemo porazgovarati sa Vama i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Želimo da naši pacijenti budu upoznati sa svakim korakom koji zajedno treba da napravimo do cilja – zdravih i lepih zuba.

Ikonica Stomatolog

Najkvalitetniji uređaji

Vi i Vaš osmeh ste nam na prvom mestu! To je razlog zbog čega u našoj ordinaciji koristimo isključivo najkvalitetnije uređaje i materijale poznatih svetskih proizvođača, čime postižemo, ne samo visoku estetiku, nego i dugotrajnost naših usluga.

Zahvaljujući našem iskustvu i stručnosti, u stanju smo da na uspešan i efikasan način rešimo praktično sve Vaše stomatološke probleme. Svojim pacijentima nudimo široku lepezu usluga u zavisnosti od realne potrebe i dijagnoze. Možete biti sigurni da ćemo Vam preporučiti samo ono što je najbolje za zdravlje Vaših zuba – od dijagnostike i preventive, preko konzervativne stomatologije i protetike, do najkomplikovanijih hirurških zahvata.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa najboljim stručnjacima i univerzitetskim profesorima, kod nas možete efikasno i blagovremeno otkloniti i najkomplikovanije probleme. Upravo zbog toga je ordinacija Smile Time pravi izbor pacijenata kojima su neophodne zahtevne stomatološke intervencije.

Naš tim

Dr Velibor Trgovćić

Dr Velibor Trgovčić

Specijalista oralne hirurgije

Rođen je u Virovitici 1983. godine.

Diplomirao je stomatologiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2010. godine.  Specijalističke studije iz oblasti Oralna hirurgija sa implantologijom završio je na istom fakultetu 2018. godine.

Aktivno se usavršava na kursevima i skupovima u zemlji i inostranstvu iz oblasti hirurgije i implantologije.

Dr Velibor Trgovčić govori engleski jezik.

Dr Jelena Filipović

Dr Jelena Filipović

Doktor stomatologije

Rođena je 1989. godine u Sremskoj Mitrovici.

Studije stomatologije završila je 2013. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Prateći najsavremenije tokove moderne stomatološke prakse, kontinuirano se edukuje iz oblasti estetske i konzervativne stomatologije.

Dr Jelena Filipović govori engleski jezik.

Dr Jelena Filipović

Dr Branka Mijatović

Doktor stomatologije

Rođena u Tuzli 1990. godine.

Stomatologiju završila na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci 2016. godine.

Kako bi se usavršila i pružila kvalitetne usluge, pohađa edukacije i seminare iz raznih oblasti stomatologije. Posebno interesovanje i akcenat u edukaciji je na stomatološkoj protetici.

Dr Branka Mijatović govori engleski jezik.

 

Dr Jelena Filipović

Dr Milena Mačkić

Doktor stomatologije

Rođena u Zrenjaninu 1995. godine.

Diplomirala je 2020. na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Njen profesionalni pristup, ljubaznost i saosećajnost prema pacijentima čine je izvanrednim članom našeg tima. Uvek možete računati na dr Milenu za vrhunsku stomatološku negu i osmeh koji će vas dočekati svaki put kad je posetite.

Dr Milena Mačkić govori engleski jezik.

Dr Jelena Filipović

Dr Tijana Ivković

Doktor stomatologije

Rođena je 1995.godine u Bijeljini, BiH.

2020.godine završava studije stomatologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Dr Tijana teži kontinuiranom usavrsavanju iz svih grana stomatologije, posebno polje interesovanja su joj konzervativna i estetska stomatologija.

Dr Tijana Ivković govori engleski jezik.

Dr Jelena Filipović

Milana Banjanac

Stomatološka sestra

Poznati smo i van granica naše zemlje, tako da i pacijenti sa stranim zdravstvenim osiguranjem mogu lako i bez komplikovanih procedura da iskoriste naše usluge.

Stomatološka ordinacija Smile Time nalazi se na Grbavici u Novom Sadu, na raskrsnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića. Ulaz u ordinaciju je iz Miše Dimitrijevića na broju 1, na prvom spratu. Ordinacija je otvorena za sadašnje i buduće pacijente od ponedeljka do petka od 09:00 do 21:00 h, a subotom i nedeljom po dogovoru.

Uvek je pravo vreme za lep i zdrav osmeh. Mi znamo kako, a Vi sada znate gde. Vidimo se u ordinaciji Smile Time – mestu Vašeg savršenog osmeha.

Zakažite pregled danas

 

 

Smile Time beli logo

© Copyright Smile Time 2020-2023